Welkom bij Filius Selected

Eindelijk is het dan zover…de webshop is live! Twee jaar geleden ben ik begonnen met Filius Selected Goods. Via Facebook verkocht ik allerlei interieur producten. Nu is het tijd om mijn hobby iets serieuzer aan te pakken en vooral in een mooiere omgeving (website), met meer mogelijkheden.

Sinds januari 2018 bestaat Filius Selected officieel en nu is de webshop dan ook eindelijk klaar. Stiekem is hij dat al een tijdje, maarja ‘wat is dan het juiste moment, is hij wel echt af en mooi genoeg en heb ik wel genoeg leuke producten’. Je kent het wel… maar nu ben ik er in ieder geval klaar voor. Want – If you never try you’ll never know – toch!?

Hier vind je verschillende producten, stijlen en het liefst met een verhaal. Ook kan je jouw eigen producten verkopen via Filius Selected en op aanvraag ga ik graag op zoek naar producten voor jou (nieuw en oud). Want ik ben, zoals jullie vast en zeker begrijpen, dol op speuren op marktplaats, kringloopwinkels, online shops of gewoon in de winkel.

Ik hoor natuurlijk ook graag wat voor producten jullie hier willen zien. Dus laat het mij weten via hello@filiusselected.com, Facebook of Instagram…. dan ga ik op zoek!

Veel plezier en ik hoop je te inspireren om oude en nieuwe producten in huis te combineren.

Liefs Rosanne

Geen reactie's

Geef een reactie