Ophalen in Amsterdam Noord
Alle producten van Filius Selected kan je ophalen in Amsterdam Noord. Sommige producten zijn te groot om te versturen en moeten sowieso opgehaald worden. Indien dit zo is, dan staat het omschreven bij het product. Bij het ophalen van producten neem ik na de betaling z.s.m. contact met je op om samen een afspraak te maken.


Versturen  (brievenbus of pakket)
Woon je ver weg en wil je het product liever via de post? Bij producten die verstuurd kunnen worden kan je in de winkelmand pakket of brievenbuspakket kiezen. Beide verstuur ik binnen 2-5 werkdagen. Verzending in Nederland als brievenbuspakketje kost € 3,80 en als pakket € 5,95.


Retourneren
Ben je niet tevreden over het product? Wat jammer! Meld dit dan direct via hello@filiusselected.com en stuur vervolgens het product (goed verpakt) binnen 14 dagen retour. De kosten voor het retourneren zijn voor jou. Als het product niet beschadigd is, ontvang je het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour op je rekening.


Overig
Voor speciale zoekopdrachten, voor het verkopen van je eigen spullen via Filius Selected of voor leuke samenwerkingen kan je contact opnemen via hello@filiusselected.com. Ook andere vragen of tips hoor ik uiteraard graag van je.