rosannekist

Filius Selected

Welkom bij Filius Selected! Filius Selected staat voor een combi van oud en nieuw in huis. Via deze webshop verkoop ik [rosanne filius] allerlei producten voor in huis die ik zorgvuldig heb geselecteerd. Dat doe ik vanuit mijn passie voor mooie spullen met een verhaal.

De producten zoals kleine meubels en accessoires zoek ik via marktplaats, kringloop en marktjes en krijgen een tweede leven. Daarnaast verkoop ik ook enkele nieuwe producten en ga ik graag op aanvraag op zoek naar producten voor jou.

Rosanne Filius

Vanuit mijn passie voor interieur ben ik Filius Selected gestart. Ik ben Rosanne Filius en sinds 2015 een trotse inwoner van Amsterdam Noord, waar ik samen met mijn vriend Melvin en onze twee katjes woon. Noord is creatief, industrieel en verrassend. Precies waar ik blij van word!

Ik houd zelf enorm van verschillende stijlen en ik geloof in het combineren van oude en nieuwe meubels en producten in huis, om zo een eigen sfeer en stijl te creëren. De meubels bij mij thuis zijn bijna allemaal tweedehands en hebben een verhaal.

Ik doe mijn inspiratie online op, in tijdschriften, op reis en door goed te kijken naar de inrichting van winkels, kantoren, barretjes en restaurants. Mijn doel is om via Filius Selected tweedehands producten een ‘nieuw’ leven te geven en om jou te inspireren om oude en nieuwe producten in huis te combineren.